Vak: Innovatiewerkplaatsen/ Flexibele projecten credits: 10

Vakcode
FEMH17IWP2
Naam
Innovatiewerkplaatsen/ Flexibele projecten
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
10
Taal
Nederlands
Coördinator
R. Beijert
Werkvormen
  • Individueel
  • Intervisie
  • Opdracht
  • Practicum / Training
  • Werkcollege
Toetsen
  • Ontwikkel portfolio - Overige toetsing
  • Opdrachten portfolio - Overige toetsing

Leeruitkomsten

  1. De student toont onderzoekend vermogen als professionele financiële beroepsbeoefenaar waarbij onder begeleiding in de beroepspraktijk oplossingen/ keuzes worden verantwoord met een overstijgende en objectieve blik op praktijkvragen.
  2. De student demonstreert persoonlijk leiderschap en een professioneel kritische houding onder begeleiding in de beroepspraktijk, rekening houdend met verschillende belangen. Hij handelt onder begeleiding in de praktijk volgens beroepscodes en ethische en maatschappelijke (duurzame) normen en waarden.
  3. De student toont onder begeleiding in de beroepspraktijk, op grond van specifieke vaardigheden en kennis een professioneel ondernemende houding.
  4. De student werkt effectief samen in de beroepspraktijk gericht op kwaliteitsverbetering van het eindresultaat.
  5. De student is in staat zowel mondeling als schriftelijk effectief in het Nederlands te communiceren. De communicatie is gericht op advies en professionele meningsvorming.

Inhoud

In dit studieonderdeel werkt de student gedurende het gehele jaar aan meerdere praktijkopdrachten. Deze opdrachten voert de student uit voor opdrachtgevers uit de beroepspraktijk die deelnemen aan innovatiewerkplaatsen.
De opdrachten kennen alle een financieel economische context, maar ze verschillen onderling vanzelfsprekend sterk. De student kan de opdrachten individueel, of met meerdere studenten uitvoeren onder begeleiding van een inhoudelijke coach.

Bij dit studieonderdeel wordt de student getoetst op zijn/haar (s/he) professionele ontwikkeling. Daartoe stelt de student gedurende het gehele jaar twee portfolio’s samen: een opdrachtenportfolio, met daarin opdrachten die uiteindelijk voldoende beoordeeld moeten zijn, en een ontwikkelportfolio. In dit ontwikkelportfolio levert de student bewijzen dat hij/zij (s/he) voldoet aan de leeruitkomsten. Daarnaast reflecteert de student op de ervaringen die hij/zij  (s/he) tijdens de praktijkopdrachten hebt opgedaan.

Dit studieonderdeel wordt afgesloten met een assessment waarin de ontwikkeling wordt aantoont die de student in deze periode heeft gemaakt op het vlak van de professionele vaardigheden.

School(s)

  • School voor Marketing Management en Financieel Economisch Management