Vak: Studieloopbaanbegeleiding 2 credits: 1

Vakcode
MRVH6SLB2
Naam
Studieloopbaanbegeleiding 2
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
1
Taal
Nederlands
Coördinator
CONVERSIE
Werkvormen
  • Individueel
Toetsen
  • SLB 2 - Opdracht

Leeruitkomsten

  • De student kijkt per periode terug op de ontwikkeling en is in staat de relevante beroepsactiviteiten en de situatie te beschrijven;
  • De student kijk per periode terug en is in staat binnen de relevante beroepsactiviteit de diverse handelingen te beschrijven en trekt hierbij conclusies in algemene termen, formuleert mogelijke bijstellingen;
  • De student geeft aan welke overwegingen spelen bij vervolgaanpakken en te maken keuzes op het gebied van stages, specialisaties en minoren en geeft prioriteiten aan op basis van overwegingen, gerelateerd aan de ontwikkeling van de student.
PLU's:
PLU9: De BKM’er stuurt de eigen persoonlijke ontwikkeling vanuit een lerende opstelling en een onderzoekende, ondernemende en nieuwsgierige houding en structureert en voert zijn werk uit via de PDCA-cyclus.

Inhoud

De student krijgt dit punt in blok 2.4 als de student iedere periode een individueel gesprek met de SLB'er heeft gehad, dit gesprek correct heeft voorbereid en de SLB-opdrachten heeft gemaakt. In blok 2.3 wordt de training ‘Persoonlijke Effectiviteit’ gegeven. Tijdens de trainingen wordt de student aangespoord om na te denken over de te maken keuzes voor jaar 3 en 4. Een portfolio is onderdeel van de toetsing van 2.3 Persoonlijke Effectiviteit. De student deelt dit portfolio met de SLB'er en gaat hierover met de SLB'er in gesprek tijdens een van de periodieke SLB-gesprekken.
 
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Bedrijfskunde