Vak: Engels 1 credits: 2

Vakcode
MRVH7ENG1
Naam
Engels 1
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
2
Taal
Nederlands
Coördinator
CONVERSIE
Werkvormen
  • Onderwijs
Toetsen
  • Engels 1 - Opdracht

Leeruitkomsten

Leeruitkomsten:
Generieke competentie : Communiceren
 
De startende professional kan, zowel in de Nederlandse als de Engelse taal, ideeën, meningen, standpunten en besluiten begrijpelijk aan anderen duidelijk maken en afstemmen op de toehoorder .
 
Leeruitkomsten voor de training Engels MRVH7ENG1 in blok 2.1
1.* De student kan mondeling  in de juiste Engelse terminologie  de financiële bedrijfspositie indicatoren - zoals  ratio’s  van een bedrijf -  noemen en uitleggen aan de klant in een onderhandeling  over de betalingsvoorwaarden. (K, T)
2.* De student kan mondeling  in de juiste Engelse terminologie  de mogelijke externe en interne risico factoren van bedrijven samenvatten op basis van de aangeboden informatie. (K)
3.* De student kan schriftelijk kort toelichten wat de inhouden en de verantwoordelijkheden zijn van zijn/haar eigen  functie binnen The Fresh Connection.
4. De student kan  in de voorgeschreven structuur en lay-out  de agenda voor zijn/haar eigen zakelijke vergadering opstellen en op basis ervan zijn/haar meeting de voorgeschreven structuur geven (K,T)
5. De student kan mondeling  in de juiste Engelse terminologie  diverse factoren van de huidige positie van het project bedrijf ( =Fresh Connection) benoemen  in de kaders van zijn /haar functie en vanuit zijn/haar functie kan uitleggen  welke consequenties dat heeft voor zijn /haar organisatie. (K,T)
6. De student kan correcte Engelse zakelijke idiomen hanteren in een door hem/haar opgestelde management team meeting  en past in deze meeting de Engelse Tijden, de Engelse Passive Form grammatica regels en de uitspraak regels correct toe. (K, T)
7. De student kan mondeling  in de juiste Engelse terminologie  uitleggen welke acties, specifiek per functie,  door het bedrijf  Fresh Connection  genomen moeten worden voor het aankomende half jaar en daaruit relevante informatie afleiden  voor de management van het bedrijf. (T, A)
 
*Leeruitkomsten 1 , 2  en 3 worden binnen de training Engels 2.1 formatief  gerealiseerd ( zie de toetsmatrijs) aan de hand van de 3 voorwaardelijke opdrachten die de studenten in de lessen uitvoeren en waarop zij feedback krijgen ter verdere professionele ontwikkeling.
De inhouden van deze opdrachten en de wijze waarop de studenten de LU1,  LU2  en LU3  kunnen bereiken  zijn uitgebreid beschreven in BB documenten bij de opdrachten:
 
1. Negotiating new terms of payment
2. Business conversation
3. Fresh Connection job description

 

Inhoud

Inhoud:

Aansluitend aan de  bedrijfskundige handelingen binnen de project opdrachten (= The Fresh Connection Game)  leert de student in het Engels aan de hand van de mondelinge opdrachten:
  • de financiële bedrijfspositie indicatoren ( bijv. ratio’s) noemen in een onderhandeling met klanten over de betalingsvoorwaarden
  • de huidige positie van het bedrijf ( =FC) informatief en overtuigend in formele taal mondeling toelichten aan de bedrijfsdirecteur ( CEO)
In een schriftelijke opdracht beschrijft de student de inhouden en de verantwoordelijkheden van zijn eigen functie binnen The Fresh Connection.


 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Bedrijfskunde