Vak: Engels 4 credits: 2

Vakcode
MRVH7ENG4
Naam
Engels 4
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
2
Taal
Nederlands
Coördinator
CONVERSIE
Werkvormen
  • Onderwijs
Toetsen
  • Engels 4 - Opdracht

Leeruitkomsten

Leeruitkomsten:
LU1      De student kan de voorgeschreven verslagonderdelen,  structuurmiddelen en bronnen correct toepassen in de opdracht Final report.
LU2      De student kan de “Introduction”, “Conclusions” en “Recommendations” van de opdracht Final report inhoudelijk correct opstellen met de juiste toepassing van de grammatica regels, spelling regels en de juiste zakelijke termen.
LU3      De student kan de hoofdtekst van het rapport ( = body of the report) als geheel en de afzonderlijke paragrafen van het rapport in het Engels logisch en begrijpelijk voor de lezer opbouwen.
LU4      De student kan de zakelijke vocabulaire / idioom  fonetisch correct opnoemen in een  mondelinge opdracht “Pronunciation  Assignment”.
LU5      De student kan mondeling het door G. Hofstede geformuleerde cultuurmodel uitleggen en toelichten door de culturen met elkaar te vergelijken.
LU6     De student kan verschillende  bedrijfsvormen met in achtneming van de juiste “Pronunciation” in een mondelinge opdracht “Legal consulting” toelichten.
 

Inhoud

De 2.4 cursus Engels, de laatste cursus Engels in deze opleiding, is deels geïntegreerd met de project: Globalization. Dit betekent dat de schriftelijke eindopdracht voor deze project:  Final report(1)  ook door de docent(en) Engels wordt nagekeken, beoordeeld en becijferd. Tevens geeft deze cursus de student, als een toekomstige professional, enkele instrumenten  mee voor de mondelinge communicatie op het gebied van: “ Dealing with cross cultural diversities when going abroad” >> de opdracht "Culture Triangle" (2)  en op het gebied van "setting up a company abroad " ( sole trader/partnership / subsidiary / joint venture, etc..) >>de opdracht "Legal Consulting" (3). Verder moet de student ook de mondelinge opdracht "Pronunciation" (4) “ Coping with professional terminology in international trade” met een voldoende resultaat afsluiten.
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Bedrijfskunde