Vak: Integraal Product 1A credits: 4

Vakcode
MRVH7IPD1A
Naam
Integraal Product 1A
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
4
Taal
Nederlands
Coördinator
CONVERSIE
Werkvormen
  • Opdracht
Toetsen
  • Intergraal Product 1 - Opdracht

Leeruitkomsten

Leeruitkomsten:
Na afronding van dit project kan de student:
LO1: Een operationeel proces optimaal vormgeven in een projectgroep met verschillende disciplines in het operationele proces in een gestructureerde en complexe omgeving.
LO2: Een managementrapportage opleveren voor een CEO die een analyse en verantwoording van gemaakte strategische en tactische supply chain beslissingen en een managementadvies voor de toekomst bevat in een gestructureerde en complexe omgeving.
LO3: Mondelinge rapportages geven aan een CEO die telkens een analyse en verantwoording van gemaakte strategische en tactische supply chain beslissingen en een managementadvies voor de toekomst bevat in een gestructureerde en complexe omgeving.

Inhoud

Inhoud:
Een vruchtensappenfabrikant zit in zwaar noodweer. In het afgelopen jaar zijn zware verliezen geleden, wat heeft geleid tot het ontslag van het gehele managementteam. De student aangenomen in een nieuw managementteam van vier leden. Dit team heeft als taak het bedrijf weer winstgevend te maken. De student kan hiervoor strategische en tactische supply chain beslissingen nemen om het bedrijf en de samenwerking met leveranciers en klant te stroomlijnen. Het doel is om een zo hoog mogelijk ROI te bewerkstelligen.
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Bedrijfskunde