Vak: Integraal Product 3 credits: 3

Vakcode
MRVH7IPD3
Naam
Integraal Product 3
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
3
Taal
Nederlands
Coördinator
N. Ziengs
Werkvormen
  • Onderwijs
Toetsen
  • Integraal Product 3 - Opdracht

Leeruitkomsten

Leeruitkomsten:
PLU 1 & 6

LO1:   De student is in staat de kennis en inzichten opgedaan bij de inhoudelijke vakken toe te passen op een organisatievraagstuk.
 
LO2:   De student is in staat om op effectieve wijze op basis van de interdisciplinaire methodiek van de Caluwé een veranderingsproces te analyseren die past bij het betreffende organisatievraagstuk.
 
LO3:   De student is in staat om op basis van de probleemanalyse en aanvullende diagnose en een oordeel te vormen over een passende veranderaanpak.
 
LO4:   De student kan vanuit de adviesrol ideeën, meningen, standpunten en besluiten begrijpelijk in een bedrijfskundige context aan andere professionals duidelijk maken en afstemmen op de toehoorder en/of in begrijpelijke en correcte taal op schrift stellen en afstemmen op de lezer. 
 
LO5:   De student is in staat om op effectieve wijze op basis van de interdisciplinaire methodiek van de Caluwé een veranderingsproces te ontwerpen die past bij het betreffende organisatievraagstuk.

Inhoud

In het Integraal Product (IP) van blok 2.3 Organisatieverandering maken de studenten (nader) kennis met Organisatieverandering. Het IP van blok 2.3 valt onder de leerlijn Organisatieontwerp en –ontwikkeling. De studenten vormen een adviesbureau en geven advies m.b.t. een organisatieverandering. Centraal staat het werkmodel van De Caluwe, de studenten maken bij het vak 2.3 Organisatieverandering kennis met dit model en leren dit toepassen. Ook met andere vakken in het blok wordt aansluiting gerealiseerd in dit IP, zoals met 2.3 SHRM en 2.3 Bedrijfsethiek.

 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Bedrijfskunde