Vak: Engels credits: 2

Vakcode
MRVP6ENG
Naam
Engels
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
2
Taal
Nederlands
Coördinator
-
Werkvormen
  • Onderwijs
Toetsen
  • Engels - Opdracht

Leeruitkomsten

Leeruitkomsten:
1* De student kan de opgegeven financiële en culturele termen op een correcte wijze in het Engels uitspreken. (K)
2* De student kan mondeling in de juiste Engelse terminologie de informatie over eigen (zakelijke) cultuur samenvatten en presenteren. (K)
3  De student kan in de voorgeschreven structuur, lay-out en stijl een Engelse zakelijke mail opstellen. (T)
4  De student kan mondeling in de juiste Engelse terminologie de informatie zoals het profiel, het product en de prognoses van het eigen project bedrijf samenvatten in het gesprek met de potentiële investeerder. (K)
5  De student kan aan de hand van de grafieken de financiële cijfers van eigen (project) bedrijf opnoemen ten behoeve van de aanbeveling van het bedrijf aan de potentiële investeerder. (K, T)
6 De student kan de correcte Engelse uitspraak van de financiële termen en de grammaticale tijden in de presentatie “Financial briefing” toepassen. (K, T)

*Leeruitkomsten 1,2 en 3 worden binnen de training Engels 1.3 formatief gerealiseerd aan de hand van de 2 voorwaardelijke opdrachten die de studenten in de lessen uitvoeren en waarop zij feedback krijgen ter verdere professionele ontwikkeling.
De inhouden van deze opdrachten en de wijze waarop de studenten de LU1, LU2 en LU3 kunnen bereiken zijn uitgebreid beschreven in BB-documenten bij de opdrachten:
1. Pronunciation
2. Zakelijke email

PLU's:
PLU10: De BKM’er communiceert effectief in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling, met professionals vanuit verschillende disciplines en achtergronden.

 

Inhoud

Het vak Engels is onderdeel van de leerlijn Beroepsvaardigheden.
Uitganspunt voor het vak Engels zijn de overall leeruitkomsten, zoals geformuleerd voor BK Groningen, met name PLU 10: De BKM’er communiceert effectief in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling, met professionals vanuit verschillende disciplines en achtergronden. Elke leerlijn heeft een component inhoud en een component onderwijs (hoe wordt de inhoud onderwezen, welke opdrachten, welke onderwijsvorm etc.)Voor het vak Engels is de keuze gemaakt om waar mogelijk met beroepsproducten te werken. In blok 1.3 zijn er twee beroepsproducten: Financial briefing en een Zakelijke email maar ook twee onderdelen bedoeld als voorbereiding ( Stepping stones): uitspraaktoets en een culturele discussie. Het materiaal voor deze cursus wordt aangeboden en getoetst op niveau 1 (inleidend).


 
 

 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Bedrijfskunde