Vak: Aanbestedingsopdracht credits: 2

Vakcode
MTVB17THEMA29C
Naam
Aanbestedingsopdracht
Studiejaar
2021-2022
ECTS credits
2
Taal
Nederlands
Coördinator
E.M. Wolters van der Weij
Werkvormen
  • Action learning
  • Individueel
  • Opdracht
Toetsen
  • Aanbestedingsopdracht - Verslag

Leeruitkomsten

• De student stelt een scope, programma van eisen en gunningscriteria samen voor een aanbesteding van medische apparatuur.

 

Inhoud


Binnen het keuzedeel van het blok 'Serious Gaming'  staat profilering in (een deel van) de beroepsrollen centraal. De student zal uit 7 modules (MTVB17THEMA29C tot en met MTVB17THEMA29I) een keuze moeten maken tot het volgen van 3 modules.

In deze module gaat de student kennismaken met het proces van aanbesteden voor medische apparatuur. Het kan later in de beroepspraktijk voorkomen dat de student door de teamleider van de afdeling gevraagd wordt deel te nemen in het aanbestedingstraject voor het aanschaffen van medisch apparatuur. Met deze module gaat de student dit traject doorlopen en zal hij/zij in staat moeten zijn om zo’n aanbestedingstraject samen met de teamleider in de toekomst op te zetten. De module zal starten met een informatief college over het aanbestedingstraject waarna meerdere bijeenkomsten worden gepland waarin de student in subgroepen gaat werken aan het schijven van een offerte m.b.t. het aanbestedingstraject. De module wordt afgesloten door het inleveren en verantwoorden van de offerte. 
 

School(s)

  • Academie voor Gezondheidsstudies