Vak: Introduction to FM and Hospitality credits: 5

Vakcode
IFVP18WFMKFM
Naam
Introduction to FM and Hospitality
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
B.F.J. van der Werff
Werkvormen
  • Werkcollege
Toetsen
  • Introduction to FM and Hospitality - Computer, organisatie tentamenbureau

Leeruitkomsten

Hoofdleeruitkomst
 
De student reproduceert uitgangspunten van en ontwikkelingen binnen en tussen de FM en hospitality management branches
 
De student:
•Reproduceert verschillende definities van facility management en beschrijft diverse toekomstige ontwikkelingen
•Benoemt een aantal belangrijke trends en ontwikkelingen in de omgeving van organisaties en legt uit welke consequenties dat heeft voor de facilitaire organisatie
•Benoemt  verschillende manieren waarop een facilitaire organisatie haar doelen definieert en maakt onderscheid  in algemene en facilitaire doelen
•Benoemt de toepassingsmogelijkheden van competentieprofielen
•Reproduceert vier productieniveaus die een hospitality-ervaring vormgeven
•Onderscheidt vijf branches van de hospitality-industrie, in het bijzonder de activiteiten in de hotelindustrie en hotelmanagement
•Herkent relevante ontwikkelingen en uitgangspunten van hospitality buiten de hospitality-industrie
•Benoemt hospitality-tools en -meetinstrumenten die inzicht geven in de hospitality van de (FM-)organisatie
 

Inhoud

Geen tekst beschikbaar

School(s)

  • Institute of Future Environments