Vak: ATV credits: 10

Vakcode
DMVP21ATV1
Naam
ATV
Studiejaar
2021-2022
ECTS credits
10
Taal
Engels, Nederlands
Coördinator
M. Bodewes-de Vries
Werkvormen
  • Practicum / Training
  • Projectonderwijs
Toetsen
  • semester 1 - Overige toetsing
  • semester 2 - Overige toetsing

Leeruitkomsten

Visie en Creativiteit: De musicus is artistiek gedreven en is in staat om opvattingen en overtuigingen op het eigen vakgebied te verwerven en te communiceren in de muzikale beroepspraktijk.
Communicatie: De musicus kan zijn handelen in verschillende contexten effectief en efficiƫnt over brengen en de artistieke betekenis van muziek uitdragen naar anderen.
Vermogen tot Samenwerken: De musicus is in staat om samen met andere betrokkenen een actieve bijdrage aan een gezamenlijk product of proces te leveren.
Het Ambacht: De musicus onderhoudt een breed scala aan vaktechnische kennis en vaardigheden, die hem in staat stellen zowel binnen de nationale als de internationale beroepscontext te functioneren.
Analytisch vermogen: De musicus kan muziek (cognitief) ontleden.
Methodisch/reflectief handelen: De musicus is in staat om methodisch en professioneel te handelen, kan hierop reflecteren en is zelfstandig, en met en voor anderen, in staat tot terugkoppeling.
 

Inhoud

De planning van projecten voor de studierichting klassieke muziek verloopt volgens een 4-jarige cyclus, zodat elke student tijdens zijn studie in voldoende mate met de belangrijkste vormen van grote ensembles in aanraking komt. In de planning per jaar wordt ernaar gestreefd de verschillende projecten gelijkmatig over de 4 blokken van het jaar te verdelen.

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Prins Claus Conservatorium